publicaciones seleccionadas
-
artículo académico
- Estudio de la actividad antibacteriana de los extractos orgánicos liquénicos obtenidos de Lobaria subdissecta y Parmotrema latissimum. Revista Uniciencia. 29:39-45. 2015
- Materiales poliméricos compuestos con polietileno (PEBD) y fibras del árbol Maclura tinctoria (Moraceae). Cuadernos de Investigación UNED (UNED Research Journal). 7:209-216. 2015
- Evaluación de la composición química (Filantósidos y Lignanos) de los extractos crudos del árbol de Chilillo (Phyllantus Acuminatus Vahl) procedente de diferentes sitios de Costa Rica. Revista Uniciencia. 27:304-318. 2013
- MALDI-TOF mass spectrometry of oligomeric food polyphenols. International Food Research Journal. 20:2023-2034. 2013
- Homogenates of skeletal muscle injected with snake venom inhibit myogenic differentiation in cell culture. Muscle and Nerve. 47:202-212. 2012
- Biopolymer coating of soybean lecithin liposomes via layer-by-layer self-assembly as novel delivery system for ellagic acid. Journal of Functional Foods. 2:99-106. 2010
- Chitosomes loaded with cranberry proanthocyanidins attenuate the bacterial lipopolysaccharide-induced expression of iNOS and COX-2 in raw 264.7 macrophages. Journal of Liposome Research. 19:189-196. 2009
- Pomegranate (Punica granatum) supplements: Authenticity, antioxidant and polyphenol composition. Journal of Functional Foods. 1:324-329. 2009